fbpx

Consultancy advies voor (N)GOs

LinkedIn Training voor en door netwerkers

Bedrijfsadvies op maat voor start-ups

Netwerk- en Communicatieadvies

Consulting Done Right.

Welkom bij MontiConsul Nederland, een innovatieve en resultaatgerichte consultancy onderneming in Maassluis. Wij zorgen met onze inclusieve diensten voor het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor uw complexe problemen en projecten.

WAT MONTICONSUL IS

MontiConsul werkt "inclusive"

Wat is MontiConsul inclusive consulting, training en coaching?

Wat is een inclusief adviesbureau? Onze consultants zijn uw experts binnen handbereik. Wij zijn nauw betrokken bij uw organisatie en maken deel uit van uw team. Onze kennis bundelen wij samen met onze organisatie.

Hoe kan MontiConsul inclusive consulting, training en coaching u helpen?

Hoe kan een inclusief adviesbureau u helpen? Onze consultants staan dichtbij u en zijn onderdeel van uw team. Doordat zij dichtbij uw organisatie staan, kunnen zij nog beter u adviseren en coachen, zodat u resultaat haalt.

Onze inclusiviteitsformule = Advies op de werkvloer + Kennisoverdracht + Projectmatige Aanpak

De kracht van MontiConsul zit in de kern van onze organisatie, de inclusiviteitsformule. Onze diensten sluiten naadloos aan op uw organisatie doordat wij dicht bij u kunnen staan om u het beste van dienst te zijn. Met een projectmatige, op maat gemaakte werkwijze zorgen wij ervoor dat kennis en professionaliteit bij u organisatie verder ontwikkeld worden.

WAT MONTICONSUL DOET

Onze disciplines

Inclusive Consultancy Bedriijf

MontiConsul is een gerenommeerd managementadviesbureau voor het MKB, grote organisaties, NGO’s en overheidsinstanties. Wij helpen uw organisatie met het oplossen van complexe problemen. Wij zijn gespecialiseerd in procesmanagement, veranderingsmanagement, netwerkamangement en andere complexe vraagstukken.

Inclusive 1-on-1 coaching

MontiConsul beschikt over experts die graag uw organisatie willen helpen. Onze consultants zijn ervaren en betrokken bij het oplossen en helpen van uw complexe problemen. Onze consultants zijn uitblinkers in het coachen, assisteren en het begeleiden van uw organisatie. Tezamen creëren wij wat uw organisatie nodig heeft, sterke corporate resources.

Inclusive training services

MontiConsul biedt diverse trainingen aan, zoals het creëren van een effectief netwerk van professionals tot het werken met projectmanagementprogramma’s. Onze consultants zorgen ervoor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst door uw meest waardevolle bezit, uw human resource, te trainen en te begeleiden.

Wij zijn een nieuw platform waar ideeën, plannen en complexe problemen worden opgelost door consultants die dichtbij uw organisatie staan. Wij zorgen samen ervoor dat uw organisatie, als een team, het beste advies krijgt. "Tailored, inclusive consulting"

Melvin Montizaan (JEPA), de CEO van MontiConsul Canada Limited and MontiConsul Nederland B.V.

Inclusive consulting, coaching en training - bereikbaar gemaakt voor uw organisatie.

WAT MONTICONSUL AANBIEDT

Onze diensten

WIJ ZIJN EEN INCLUSIEF ADVIESBUREAU

Het trainen, coachen en adviseren is samengesmolten in onze “inclusiviteitsformule”. Wat is inclusief adviseren? Onze consultants zijn uw experts binnen handbereik. Wij zijn nauw betrokken bij uw organisatie en maken deel uit van uw team. Onze kennis bundelen wij samen met onze organisatie.

Advisering

Onze consultants kunnen samen met u de belangrijkste momenten binnen uw organisatie co-organiseren. Samen bedenken wij oplossingen voor complexe problemen.

Coaching

Onze consultants hebben de cognitieve vaardigheden om u en uw organisatie te coachen. Samen creëren wij uw resultaat, een professionelere en efficiëntere organisatie.

Training

Onze consultants kunnen uw personeel trainen voor de toekomst. Ons platform biedt diverse trainingen aan voor kleine- en grote groepen, van netwerktrainingen tot managementvaardigheden.

WIE MONTICONSUL VAN DIENST KAN ZIJN

Onze reikwijdte

Start-up bedrijven

Er komt veel kijken bij het oprichten en het aansturen van uw start-up bedrijf. MontiConsul kunt u helpen door u gedurende dit traject te coachen, te trainen en te adviseren over bijvoorbeeld samenwerkingen, netwerk management, het creëren van bedrijfsprocessen/corporate policies, het vinden van financiëring en nog veel meer.

Scale-up bedrijven

Een scale-up bedrijf is iets wat vaak vergeten wordt, een bedrijf wat volgroeid is als start-up. MontiConsul helpt u graag met het zoeken naar een gezonde groeistrategie en kunt uw organisatie van advies voorzien in het creëren van nieuwe processen, het creëren van netwerken in zowel binnen- en buitenland en kijkt graag met u mee naar bijvoorbeeld investeermogelijkheden.

Corporate organisaties

Een corporate organisatie is constant in beweging en komt constant in aanraking met nieuwe uitdagingen. MontiConsul is uw partner voor het (her)organiseren van processen binnen uw organisatie, het verbinden en herorganiseren van afdelingen, adviseren over corporate management, netwerkmanagement, overheidsmanagement en het trainen van uw personeel.

Overheidsinstanties

Nieuwe ontwikkelingen binnen de overheid betekenen dat deze instanties constant in beweging zijn. MontiConsul beschikt over zeer ervaren public administration professionals die graag met uw organisatie complexe maatschappelijke problemen omtovert in praktische oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen van afdelingen, het betrekken van burgers (co-creatieprocessen), procesmanagement, samenwerkingen met andere instanties (semi-publiek en internationaal) en meer.

Niet-gouvernementele organisaties

Niet-gouvernementele organisaties, in alle vormen en maten, proberen in alle vormen en maten invloed te uiten op overheidsinstanties. De mate van invloed wordt bepaald in de professionalisering van de organisatie en de reikwijdte van deze. MontiConsul helpt graag niet-gouvermentele organisaties. MontiConsul adviseert over corporate guidelines voor NGOs, strategisch management en advocacy management. MontiConsul zorgt ervoor dat uw niet-gouvermentele organisatie krijgt beter vorm krijgt en staat in een betere handelspositie

Samenwerkingsverbanden

Samenwerken is een vak apart en dat weten wij als de beste. MontiConsul kan in alle facetten van samenwerking faciliteiten bieden. Dit kan bijvoorbeeld dialoog management zijn, het gezamelijk opbouwen en samenvoegen van (bestaande) netwerken, het organiseren en faciliteren van onderhandelingsgesprekken en trainingen. MontiConsul zorgt ervoor dat uw bestaande of toekomstige samenwerking effectiever en efficiënter wordt ingericht.

CONSULTANTS, TRAINERS EN COACHES VAN MONTICONSUL

Ons team

CORE VALUES OF MONTICONSUL

Drie redenen om voor ons te kiezen

Wij zijn flexibel.

We zijn flexibel, behendig en onbevreesd. Onze consulting- en trainingsdiensten zijn er om u van dienst te zijn. Wij zeggen altijd: 'Niks is te gek!'

Wij zijn ervaren.

We hebben ervaring. Wij weten wat wij doen. Onze brede ervaring in verschillende organisaties kan u helpen alles te bereiken wat u wenst.

Wij werken samen.

Wij werken samen. Écht samen. Het collectief maakt het succes. Door inclusief te adviseren, betrokken te zijn, boeken wij resultaat!

NEEM CONTACT OP MET MONTICONSUL

MontiConsul staat klaar voor u!

Wilt u meer weten of wilt u in contact komen met MontiConsul Nederland? U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@monticonsul.nl, te bellen naar telefoonnummer +31685250627 of door het contactformulier in te vullen door op “Neem Contact Op”. Wij streven ernaar zo snel mogelijk, al dan niet binnen 3 werkdagen, te antwoorden.