fbpx

Ons team

Maak kennis met het team van MontiConsul Nederland.
Het team van MontiConsul staat dagelijks voor uw organisatie klaar om uw complexe problemen op te lossen.

CEO OF MontiConsul Nederland B.V. and MontiConsul Canada, Lead Consultant Process Hacker

Melvin Montizaan

Melvin is de huidige CEO van MontiConsul Nederland en MontiConsul Canada. Melvin houdt zich op alle facetten van de organisatie bezig, van "process hacking" tot het coachen van nieuwe start-ups. Melvin houd zich daarnaast bezig met public management consultancy bij diverse NGO's en overheidsinstanties.

"Wat MontiConsul bijzonder maakt is dat onze YES (Young, Entrepreneurial en Smart) consultants zichtbaar het verschil kunnen maken voor organisaties. Ik ben erg trots op mijn consultants die dag in en dag uit alles op alles zetten om het maximale te behalen voor onze opdrachtgevers."

Lead Consultant Public Management

Sebastiaan (S.A.J.) van de Wiel

Sebastiaan is "Lead Consultant Public Management" bij MontiConsul Nederland B.V. en houdt zich bezig met het op maat adviseren van NGO's en overheidsinstellingen. Sebastiaan is ervaren in managementvraagstukken, procesmanagement, disputen beslechten binnen en tussen overheidsinstellingen en het creëren en implementeren van co-creatie processen.

CONSULANT PUBLIC MANAGEMENT, PROCESS HACKER

Jurre (J.) van de Merwe

Jurre is een jonge aanwinst voor MontiConsul Nederland B.V. en ondersteunt de "Lead Public Management Consultant" en is daarnaast process hacker. Naast zijn werkzaamheden bij MontiConsul Nederland studeert Jurre duaal aan de Haagse Hogeschool (Public Management).

"MontiConsul Nederland gaf mij een enorme kans om naast mijn studie mijzelf te mogen ontwikkelen als junior consultant. Ik vind het gaaf om naast mijn studie met de praktijk bezig te mogen zijn met het oplossen van complexe problemen binnen organisatie. Het team van MontiConsul geeft mij ook de handvaten om mijzelf professioneel te kunnen ontwikkelen."