fbpx
WAAR WIJ IN GESPECIALISEERD ZIJN

Onze specilialiteiten

Procesmanagement

Procesmanagement kan een doorn in het oog zijn van uw organisatie en MontiConsul begrijpt dat. Hoe kunnen wij processen structureel veranderen of nieuwe processen bedenken en implementeren? MontiConsul zorgt ervoor dat u deze vragen uit uw hoofd kan zetten. MontiConsul maakt gebruik van gerenommeerd, exclusief door MontiConsul ontwikkeld procesmanagement traject waar u en uw organisatie profijt van hebben.

Veranderingsmanagement

Binnen MontiConsul kennen wij een gezegde: "Verandering is het enige constante binnen organisaties". Veranderingskunde of strategiemanagement is een interessant vraagstuk binnen organisaties. Welke kant moet een organisatie opgestuurd worden en welke middelen zijn daar op de korte en lange termijn voor nodig? MontiConsul denkt graag met u mee en regisseert graag met u een uitgebreid traject om succesvol uw transitie uit te voeren.

Overheidsadvisering

Overheidsadvisering is een vak apart. Publiek management is een groot wisselmechanisme, waarin het gebruiken van competente consultants essentieël is. MontiConsul biedt op maat gemaakte inclusive consultancy diensten voor overheidorganen, ZBO's en NGO's. MontiConsul kan uw organisatie van dienst zijn in het faciliteren van en meedenken in het wiel van beleid, van beleidsontwerp tot beleidsevaluatie. Deze diensten zijn ook helemaal aangepast aan uw wensen en behoeften.

Start-up launcher

Gefeliciteerd! Uw start-up is nu eindelijk up and running of zit bijna in de startblokken na maanden van intense voorbereiding. Echter het "tweaken en optimaliseren" van uw nieuwe organisatie is een dagelijkse bezigheid. Soms is het even fijn iemand te hebben die u daarin bij kan staan, iemand die weet hoe uw bedrijf in elkaar zit en u écht helpt en coacht. MontiConsul zorgt voor een op maat gemaakt coaching traject, waarin u en uw organisatie met hulp van ons, verder professionaliseert en verder groeit!

Corporate development

Professioneel Netwerkmanagement

Onze inclusiviteitsformule = Advies op de werkvloer + Kennisoverdracht + Projectmatige Aanpak

De kracht van MontiConsul zit in de kern van onze organisatie, de inclusiviteitsformule. Onze diensten sluiten naadloos aan op uw organisatie doordat wij dicht bij u kunnen staan om u het beste van dienst te zijn. Met een projectmatige, op maat gemaakte werkwijze zorgen wij ervoor dat kennis en professionaliteit bij u organisatie verder ontwikkeld worden.

HOE WIJ U KUNNEN HELPEN

Onze werkmethoden

Binnen MontiConsul gebruiken wij drie verschillende werkmethoden, soms apart van elkaar en soms samen. Het is net waar uw organisatie behoefte aan heeft. MontiConsul zorgt voor een op maat gemaakt pakket waarmee uw organisatie "true inclusive consultancy, training and/or coaching services" krijgt.

Onze mensen zijn YES = Young, Entrepreneurial, Smart

MontiConsul kiest voor het beste. MontiConsul neemt consultants aan onder de YES-Formule, Young - Entrepreneurial en Smart. Er wordt voor het beste gekozen, mensen die daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren aan uw bedrijfsresultaat.

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

Onze partners

MontiConsul is trots op dat zij dagelijks het verschil kan maken voor deze klanten. MontiConsul bezit een divers klanten- en partnerplatform, van start-up tot scale-up organisaties en van corporate bedrijven tot overheden.

NEEM CONTACT OP MET MONTICONSUL

MontiConsul staat klaar voor u!

Wilt u meer weten of wilt u in contact komen met MontiConsul Nederland? U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@monticonsul.nl, te bellen naar telefoonnummer +31685250627 of door het contactformulier in te vullen door op “Neem Contact Op”. Wij streven ernaar zo snel mogelijk, al dan niet binnen 3 werkdagen, te antwoorden.